Friday, 3 August 2012

obat merajuk

alhamdulillah,hubungan kami kembali ok.bergelak ketawa bersama-sama setelah satu hari aku merajuk.
hehe..pandai juga encik tunang ku memujuk,bawak aku pergi berbuka puasa bersama-sama dan bershopping..hehe.

tapi macam tak percaya saja bila si dia sanggup melayan lagu melayu untuk post dekat aku. sebagai tanda dia pun bersedih sama..hehe..sweet lah darling aku tu..

jom kita hayati lirik lagu itu.walaupun muziknya sedikit rock, tapi liriknya penuh dengan pujuk rayu..layanzzz...

No comments:

Post a Comment

komen anda dihargai