Friday, 21 September 2012

tumpang glamour ker:-D

18.09.2012


wahai kawan-kawan,cuba kamu lihat baik-baik gambar siapa yang terpampang dalam newspaper china tu.jeng-jeng-jeng, tak lain dan tak bukan, tunangku yang tersayang la kan..hehe.cuba teka yang mana satu dia..ha.kenal x?

betapa gembiranya si dia bila dapat tengok wajah dia dalam paper tu, senyum sampai ke telinga.hehe.aku'p tumpang gembira bila dapat tengok dia tersenyum je.terubat sikit penat lelahnya berulang alik tuk selesaikan kerja tu.apa taknya bila dapat promotion free..hehe..

takpe sayang, kita simpan gambar ni kat sini yer. nanti bila-bila free bolehla tengok muka sayang kat sini.takpun nanti kita potong berita tu masukkan dalam album.tataplah puas-puas dan tunjuk kat anak cucu kita nanti..bukti yang sayang kerja kuat..pastu cerita la sikit-sikit tentang yang tertulis kat paper tu.even kita senri'p tak faham apa yang reporter tu tulis..haha.

psstt..then after this kena kerja keras lagi la yer sayang.





~~masa yang menentukan segalanya~~

No comments:

Post a Comment

komen anda dihargai